העיר מודיעין יוצאת למאבק בתופעות האלימות. לצד פעילות של המרכז למניעת אלימטות התקיימו מחאות של עובדי העירייה ותושבי העיר כנגד האלימות.עמיעד טאוב המשנה לראש העיר ומחזיק תיק שירותים חברתיים: "אפס סובלנות לאלימות".
עלייה משמעותית במספר מקרי האלימות בתום גל הקורונה הראשון. במודיעין, מנתונים שפרסם המרכז למניעת אלימות באגף לשירותים חברתיים בעיר מודיעין, ניכרת בשלושת השבועות האחרונים עלייה משמעותית במספר הפניות להליך טיפולי הן של נשעים והן של גברים. בנוסף, מדווחים באגף על עלייה בעצימות הקונפליקטים ועוצמת האלימות.
המרכז למניעת אלימות מבצע עבודה רציפה משותפת עם משטרת מודיעין, על מנת להגן על נפגעי אלימות ולמנוע אירועי קיצון מסוכנים.בימים "שבשגרה" מטפל המרכז למניעת אלימות ושלום המשפחה בעשרות משפחות המתמודדות עם אלימות במהלך השנה, כאשר כ-35 משפחות מטופלות בזמן נתון. המרכז נותן מענה פרטני וקבוצתי לנשים ולגברים. על פי טלי גולדנברג, עו"ס מנהלת המרכז "בתקופת הקורונה ההתמודדות הייתה מאוד משפחתית והישרדותית וניתנו טיפולים באמצעות 'הזום' והטלפון. בשלושת השבועות האחרונים, אנו עדים לעלייה במספר הפניות". השבוע קיימו בעיר מודיעין מחאות כנגד האלימות האחת של עובדי העירייה והשנייה של תושבי העיר בהשתתפות חברי מועצת העיר ובהם המשנה לראש העיר עמיעד טאוב וחברתו לסיעה נגה כץ .
עמיעד טאוב המשנה לראש העיר מודיעין ומחזיק תיק שירותים חברתיים: "האלימות כנגד נשים היא מכת מדינה שעל כולנו מוטלת האחריות לעסוק במניעתה. המרכז למניעת אלימות באגף פועל יחד עם המשטרה לשיפור המענים בכל עת וגם אם בעיר שלנו מדובר במספרים קטנים יחסית למספרים בארץ, כל אישה היא עולם ומלואו ועלינו מוטלת האחריות לעסוק במניעה ובסיוע לצמצם לחלוטין את מספר הנפגעות בעיר עכשיו בצל הקורונה ובכלל, ולשפר את המענה הניתן להן".